GÜZEL SANATLAR VE TASARIM FAKÜLTESİ

TÜM HABERLER

TRANS_ARCH_EDU_02 PANELİ İEÜ MİMARLIK BÖLÜMÜ'NDE

16 Aralık 2015 Çarşamba günü ikincisi düzenlenecek olan "Mimarlık Eğitiminin Dönüşümü Paneli" İzmir Ekonomi Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nde.

GELECEK DOSTU İZMİR: ONE PLANET LIVING ATÖLYE ÇALIŞMASI

İzmir Ekonomi Üniversitesi Mimarlık Bölümü “Gelecek Dostu İzmir” teması altında sürüdürlebilir bir gelecek yaratmayı hedefleyen “One Planet Living” konseptli bir atöyle çalışması düzenledi.

İEÜ MİMARLIK URLA BELEDİYESİ'NDE

Mimarlık Bölümü 3. sınıf öğrencilerimizden 8 kişilik bir grup, geçtiğimiz sene Yrd. Doç. Dr. Burkay Pasin ve Öğr. Gör. Filiz Keyder Özkan yürütücülüğünde ve “Urla Özbek Köyü Hayvan Barınaklarının İyileştirilmesi Projesi” kapsamında yaptıkları çalışmaları Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, belediye yetkilileri ve Urlalı hayvan severlere sundular.

İEÜ MİMARLIK ULUSLARARASI WORKSHOP SERİSİ: ID+F WORKSHOP

Mimarlık Bölümünün sekizincisini düzenlediği uluslararası atölye çalışması sona erdi. Konularımız Elçin Ertuğrul and Mostapha Sadeghipor Roudsari (Thornton Tomasetti CORE | Studio) danışmanlığında, 3. Sınıf Mimarlık öğrencileri bir haftalık bir süreçte parametrik tasarım ve modelleme araçlarını ve çevresel analiz verileri kullanarak tepkisel cephe tasarımı ve modellemesi üzerine çalıştılar.

TRANS_ARCH_EDU MİMARLIK EĞİTİMİNİN DÖNÜŞÜMÜ PANELİ

İzmir Ekonomi Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nün 10. Kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen etkinlikler serisinin ikincisi TRANS_ARCH_EDU Paneli gerçekleştirildi.

MİMARLIKTA UYGULAMALI ATÖLYE ÇALIŞMASI II: CELAL ABDİ GÜZER
ARCH 452 Mimarlıkta Uygulamalı Atölye Çalışması dersinin bu haftaki konuğu ODTÜ Mimarlık Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Celal Abdi Güzer idi.

İEU MİMARLIK DESTEĞİ İLE YAŞAYAN MİMARLIK BELGESEL SERİSİ DEVAM EDİYOR: XMAS MEIER
Bu yıl Venedik Mimarlık Bienali'nde galası yapılan, "star" mimarların yapılarını kullanıcılarının gözünden anlatan LIVING ARCHITECTURES mimarlık belgeselleri serisinin üçüncü gösterimi İEÜ Mimarlık Bölümü'nün desteği ile İzmir Mimarlık Merkezi'nde gerçekleşti.