TÜM HABERLER

DOĞADAN MİMARLIĞA: REKABET VE BİRLİKTELİK

İzmir Ekonomi Üniversitesi, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü iki farklı disiplinde ağırladığı konukları ile Rekabet ve Birliktelik üzerine sunuşlara ev sahipliği yaptı.

Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ceylan Öner ve Mimarlık Bölümü yarı zamanlı öğretim elemanı S. Selçuk Alten’in açılış konuşmalarını yaptığı etkinlikte, konuklar Prof. Dr. Bülent Alten ve Prof. Dr. Suha Özkan’ın yaptığı farklı sunuşları dinleme fırsatı buldular.

MEKANSAL MÜDAHALELER ATÖLYESİ & İYİ TASARIM__3

İzmir Akdeniz Akademisi tarafından düzenlenen İyi Tasarım__3 etkinlikleri kapsamında Mimarlık Bölümü Öğretim Görevlisi Michael E. Young ve İçmimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Öğretim Görevlisi Stefano Pugliese Mekansal Müdahaleler Atölyesi düzenledi.

AKIŞKAN ZEMİNDE SEYRÜSEFER ATÖLYESİ & İYİ TASARIM__3

İzmir Akdeniz Akademisi tarafından düzenlenen İyi Tasarım__3 etkinlikleri kapsamında Mimarlık Bölümü yarı zamanlı Öğretim Görevlileri Ertunç Hünkar ve Mehtap Altuğ Akışkan Zeminde Seyrüsefer Atölyesi düzenledi.

İEÜ MİMARLIK BÖLÜMÜ & ÜTAS__3

“birarada” temasıyla bir dizi etkinlikler düzenleyen İyi Tasarım__3 kapsamında üniversiteler mezuniyet projeleri sergisi ÜTAS Kültürpark’ta ziyarete açıldı. Bu sene İEÜ Mimarlık Bölümü geçtiğimiz Haziran’da mezun ettiği üç başarılı proje ile sergide yer aldı.

DÜNYA MİMARLIK GÜNÜ KUTLU OLSUN

Her sene Mimarlık Günü'ne özel farklı bir tema ilan eden Uluslararası Mimarlar Birliği (UIA)’nin, 2018'in temasını "Mimarlık... Daha İyi Bir Dünya İçin" olarak belirlediği Dünya Mimarlık Günü’nü, İEÜ Mimarlık Bölümü İstanbul İsveç Başkonsolosluğu ve İsveç Enstitüsü’nün katkılarıyla kutladı.

MİMARLIK BÖLÜMÜ’NÜN ÖDÜLLÜ ÖĞRENCİLERİ SERTİFİKALANDI

İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekanlığı çeşitli ulusal ve uluslararası yarışmalarda derece ve ödül alan öğrenciler için bir sertifika töreni düzenledi.

ECOFAB'IN LONDRA BAŞARISI DEVAM EDİYOR

İEÜ Mimarlık Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Güzden Varinlioğlu’nun mentorluğunu yaptığı 2 ekip, Westminster Üniversitesi’nin her sene Londra’da düzenlediği FabFest18’den geçen sene olduğu gibi ödüllerle döndü.

İEÜ MEZUNU MİMARLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

İzmir Serbest Mimarlar Derneği’nin (İzmir SMD) düzenlediği ve İzmir Ekonomi Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nden 4 öğrencinin ödüle layık görüldüğü “2018 Merhaba Öğrenci Bitirme Projesi Yarışması” ödül töreni İzmir Havagazı Fabrikası’nda gerçekleştirildi.

İZMİR SMD ÖĞRENCİ BİTİRME PROJESİ ÖDÜLÜ 2018’DE 4 ÖDÜL

İzmir Serbest Mimarlar Derneği'nin (SMD) düzenlediği Öğrenci Mezuniyet Projesi yarışmasında bu sene Mimarlık Bölümü’nden 4 öğrencimiz ödüle layık görüldü.

URBAN ATÖLYE İŞBİRLİĞİNDE DÜZENLENEN “STUFFED CAST” ATÖLYE ÇALIŞMASI

İEÜ Mimarlık Bölümü ve Urban Atölye işbirliğinde düzenlenen “Stuffed Cast” atölye çalışması 10-11 Mart 2018 tarihlerinde D.Makerlab’de gerçekleştirildi.